Komen (3)

  1. Mungkin pemimpin kita kata…aku tidak boros. Ya, kemungkinan mereka tidak boros. Tapi kalau tidak boros pun, kantong sudah bocor. Duit akan habis juga.

    Di samping tidak boros. Kebocoran perlu ditampal.

  2. artikel yg sangat bagus dan perlu dibaca oleh semua. memangla trust with your own risk. tapi all malaysian kena bersedia n buat perancangan jugak. ramai lagi yang tak tau dan tak kisah pun. mcm mana nak bagi all malaysian tau pasal ekonomi ni and at least jentik sikit hati all malaysian ni.

  3. Satu artikel YB menarik. Penjelasan yang terperinci..nada kebimbangan dan kerisauan terhadap perjalanan ekonomi negara jika tidk ditadbir urus dengan baik. Kesannya akan terpalit kepada generasi akan datang. Urus tadbir ekonomi negara yang bijak akan menjdikan negara bertambah makmur dan kadar inflasi akan berkurangan. Syabas kpd penulis yang mempunyai analogi kesan daripada ketidaktentuan ekonomi akibat sentiasa berpolitk …

Pendapat anda?