Komen (8)

  1. Sebab tu tidak salah menjadi kaya sebab kita boleh menyumbang ke arah peningkatan iman, ilmu pengetahuan dan pembangunan ummah. Beruntung orang yang mengetahui.

  2. Assalamualaikum..Artikel yang sangat menyentuh hati saya.Moga-Moga saya berkerja keras untuk mencapai matlamat 7 tips yang diberikan.Ilmu yang sangat bermanfaat bagi saya. Terima Kasih

  3. Alhamdulillah, seronok baca perkongsian ini. disamping kita mengejar harta dunia, jangan lupa saham diakhirat. itu yg paling utama sebenarnya. cari2 rezeki & kekayaan, tapi dalam masa yang sama tujuan sebenar kita jangan dilupa.

  4. 7 Tip yang perlu dan seharusnya ambil tahu…. bagaimana menguruskan wang yang kita perolehi melalui rezeki yang Allah Taala berikan.

    Semoga ada keberkatan yang Allah berikan mengalir di seluruh badan kita dengan penuh limpah rahmatnya. Yakni rezeki yang suci lagi halal daripada sumber pendapatan yang kita perolehi melalui pekerjaan atau pun bekerja dengan kerajaan maupun swasta.

  5. kenapa banyak usahawan bumi putra tidak mau mengupah pekerja bukan muslim? kita semua sama di mata Nya asal kita tidak meyimpang dari ajarannya? banyak juga para bumiputra yg tertegun ketika di tanyakan soal yg sama, karena bukan hanya orang muslim yg bekerja dgn cina tapi semestinya orang muslim bisa menerima pekerja dan memperkerjakan orang bukan muslim juga.

Pendapat anda?