Majalah Niaga Edisi #30

November 03, 2014 — Penulis:

“B.I.G.”

Satu perkataan yang bermakna bagi Jutawan Amanah Saham CWA, Tuan Mahadi Badrul Zaman atau lebih dikenali sebagai Mahadi BZ. Pekerjaan yang dimulakannya dengan niat mengisi masa lapang suatu ketika dahulu, menjadi kerjaya beliau yang semakin membangun pada masa kini.

Daripada niat bekerja dan memberi kesedaran kepada orang lain tentang pelaburan dan kewangan, beliau semakin bersemangat untuk memberikan lebih 200% bagi membangunkan ramai orang, supaya mampu capai kekayaan dan kebebasan kewangan yang diimpikan.

Berteraskan ‘bigger purpose’, beliau tidak lokek berkongsi ilmu secara bulat-bulat tentang apa yang beliau lakukan untuk berjaya dalam bidang amanah saham. Tiap apa yang dipraktikkan, itu juga yang akan dikongsi bersama pelajar beliau. Tanpa selindung.

Hatta memberi persembahan secara langsung kepada pelajar beliau, tentang bagaimana beliau membuat jualan dengan golongan atasan dan korporat. Yang membuat beliau jana pendapatan jutaan ringgit pada tiap bulan.

Kami mendoakan perkongsian beliau dalam Majalah Niaga Edisi 30 pada kali ini mencetuskan inspirasi dan keyakinan kepada agen amanah saham untuk mencapai kejayaan seperti beliau. Dalam Majalah Niaga pada kali ini juga, antara perkara lain yang menarik adalah:

 • Mengetahui tip mengelakkan barang yang tidak perlu dibeli
 • Mengapa Facebook dikatakan ‘syurga’ usahawan?
 • Jenis perabot yang sesuai untuk ruang menunggu
 • 3 Resipi mengghaibkan perasaan takut
 • 3 Langkah penting membina kredibiliti melalui blog
 • Apakah Copywriting itu sama dengan Copyright?

Teruja? Klik butang ‘Muatturun’ di atas dan klik butang media sosial yang tertera untuk sebarkan keterujaan.


Tags: , ,

Komen (5)

 1. noorazimah binti che ibrahim
  June 30, 2015

  Assalamualaikum..Tuan Hasbul,boleh akak tahu cara untuk promosikan produk .Akak berminat …

 2. noorazimah binti che ibrahim
  June 30, 2015

  Assalamualaikum..Tuan Hasbul,boleh akak tahu cara untuk promosikan produk .Akak berminat …
  Akak berniaga budu.

  1. Puan boleh promosikan budu pelabagai cara, saya recommmend promosi dengan blog dulu. Kalau blog dah tau gunakan email marketing dan fbads

Pendapat anda?