Majalah Niaga Edisi #34

May 20, 2016 — Penulis:

Salam kejayaan dan kekayaan buat para pembaca dan penyokong Majalah Niaga.

Terima kasih kerana menyokong usaha kami sehingga edisi kali ini.

Sebelum berkongsi cerita yang bakal membuatkan diri tuan puan tidak sabar untuk menjadi usahawan yang lebih kaya dan berjaya, izin kami kongsikan beberapa detik manis yang berlaku dalam tim Majalah Niaga.

Kami bersyukur kepada Allah kerana diberikan peluang untuk melihat Majalah Niaga terus kekal maju dalam industri penerbitan berteraskan ilmu perniagaan dan keusahawan. Kemajuan ini menaikkan jenama kami ke satu tahap yang lebih tinggi.

Hari ini, Majalah Niaga adalah sumber primer dan premium untuk para bakal usahawan dan usahawan di Malaysia untuk mendapatkan ilmu perniagaan, keusahawanan dan pemasaran. Semua ini juga tidak akan tercapai jika tuan puan tidak memberikan 100% sokongan dan komitmen terhadap kami.

Edisi kali ini banyak beza daripada edisi sebelumnya. Kami membawakan dua orang individu yang bertanggungjawab membawa satu brand fesyen muslimah tempatan ke aras yang tertinggi pada era ini.

Individu yang kami maksudkan adalah tuan Kamarul Ariff dan Puan Dilla Karim dari ZAWARA.

Apa yang tuan puan akan peroleh dalam edisi kali ini daripada garapan pengalaman mereka sebagai usahawan adalah:

  • Apakah prinsip utama yang dipegang oleh Zawara dalam menjalinkan perniagaan, dan prinsip tersebut telah membawa faktor terbesar sehingga berjaya membawa nama Zawara itu sendiri.
  • Strategi pemasaran yang digunakan oleh ZAWARA untuk meledakkan keuntungan dalam masa singkat.
  • Apakah strategi penjenamaan yang diterapkan dalam ZAWARA yang menyebabkan jenama mereka unik di pasaran serta meninggalkan jauh pesaing-pesaing lain.
  • Dan pelbagai lagi.

Jangan lupa untuk kongsikan ezine kali ini di ruangan Facebook, Twitter atau blog tuan puan. Semoga Allah terus permudahkan usaha tim Majalah Niaga untuk menerbitkan ezine yang berkualiti dalam edisi yang seterusnya.


Komen (2)

Pendapat anda?