Muat Turun Ezine Khas Majalah Niaga (Edisi Aidilfitri)

August 31, 2012 — Penulis:

Kategori: Berita Bisnes

Beliau adalah multi-jutawan yang menjadi salah seorang yang berkorban untuk berkongsi ilmu kepada lebih 100,000 penduduk di Malaysia, tentang bagaimana untuk melebarkan sayap perniagaan ke peringkat yang lebih tinggi.

Ezine Majalah Niaga Azizan Osman

Azizan Osman, pengasas syarikat kumpulan Richworks ini cukup dikenali sebagai jurulatih pemasaran nombor #1 di Malaysia. Ilmu yang dikongsikan beliau telah berjaya mengubah kehidupan ramai menteenya menjadi lebih luar biasa.

Ezine khas Majalah Niaga edisi Aidilftri ini membawa satu kelainan yang unik kepada tuan puan. Di mana kami diberikan peluang untuk menemubual sebuah ikon jutawan popular tanah air.

Jawapan Penipu yang Menipu

Dalam ezine kali ini, tuan puan bukan sekadar dapat menyedut ilmu-ilmu perniagaan dan pemasaran daripada beliau, yang dijamin dapat mengubah rentak perniagaan.

Malah kami juga turut diberikan satu ruangan temubual khas untuk menjawab berkaitan dengan isu kontroversi berkaitan dengan Azizan Osman, iaitu gelaran ‘Doktor’ yang dikatakan satu penyelewengan terancang.

Sejauh manakah kebenaran ini? Semuanya terjawab apabila tuan puan muat turun edisi khas Majalah Niaga menerusi pautan di bawah:

Muat Turun Ezine Majalah Niaga Edisi Aidilfitri (Klik Di Sini)

Rahsia Jutawan Untuk Menjadi Jutawan

Edisi kali ini juga membawa keunikan yang luar daripada kebiasaan tim Majalah Niaga, di mana tip-tip keusahawanan daripada Azizan Osman ini merupakan ilmu emas yang melengkapkan sistem kejayaan para usahawan.

“Untuk menjadi jutawan dengan pantas, belajar daripada mereka yang sudah menjadi jutawan.” – Azizan Osman.

Dengan mengikuti segala tip dan strategi yang dikongsikan beliau sepanjang pembacaan ezine khas Majalah Niaga edisi Aidilfitri ini, mahu atau tidak mahu, tuan puan terpaksa menjadi jutawan.

Kerana setiap ilmu yang dikongsikan ini adalah berdasarkan pengalaman beliau sendiri dan ia terbukti berkesan apabila mentee-menteenya berjaya memperoleh hasil yang sama.

Selain itu, terdapat beberapa perkongsian artikel berkaitan dengan keusahawanan yang dikongsikan oleh mentee-mentee beliau. Semua ini boleh didapati menerusi ezine Majalah Niaga.

Jangan buang masa lagi. Klik pada pautan di bawah untuk muat turun ezine Majalah Niaga edisi mentor Azizan Osman secara PERCUMA.

Muat Turun Ezine Majalah Niaga Edisi Aidilfitri (Klik Di Sini)

Berikut adalah cara muat turun:

  1. Lawati laman ini web di atas.
  2. Masukkan e-mel utama anda. Jika anda telah melanggan newsletter kami, anda akan mendapat akses terus untuk memuat turun kesemua edisi termasuk Edisi Khas Raya.
  3. Jika mana belum melanggan newsletter, anda akan diminta untuk melengkapkan 4 maklumat. 4 maklumat ini akan disimpan sebagai data kami.
  4. Selepas memasukkan 4 maklumat tersebut, anda akan menerima emel dari kami (Majalah Niaga) untuk mengesahkan penyertaan PERCUMA anda.
  5. Selepas klik pada link pengesahan, anda akan dibawa terus ke halaman download dan mendapat akses PERCUMA untuk memuat turun kesemua edisi.

Sebarkan berita pelancaran ini kepada para sahabat Facebook tuan puan semoga kita semua memperoleh nikmat pahala, kerana menyebarkan ilmu yang bermanfaat kepada orang yang memerlukan.


Komen (1)

Pendapat anda?