Komen (10)

 1. Sedekah itu tidak semestinya duit. Seperti sabda nabi yang senyum pun dikira sedekah. Bagaimana kalau orang berduit tapi hanya mahu bersedekah senyum dan doa sahaja?

 2. MasyaAllah. Benarlah apa yang dikatakan oleh Allah dan Rasul. Cuma kita je yang belum yakin. Semoga Allah berikan keyakinan kepada saya juga.

  1. Disebalik kebaikan yang kita lakukan, ada banyak lagi jalan jalan kebaikan yang tidak kita ketahui untuk menarik rahmat dan keberkatan Nya.

 3. Perkongsian yg sgt bermanfaat

  Alhamdulillah, semoga kita tetap yakin atas rezeki Allah. Rezeki Allah bagi.

  Terima kasih team Majalah Niaga atas peringatan 🙂

 4. MasyaAllah. Suka baca artikel bila orang berjaya dia tak lupa setiap rezeki yang diperolehi itu ada untuk orang lain juga sebab tu adanya zakat dan untuk tambah lagi harta akhirat tak lupa bersedekah. Jangan jadi yang kaya bertambah kaya yang meskin jatuh papa kedana.

 5. terbaik. memang selalu ikut perkembangan puan fellina di ig. MasyaAllah semoga kita juga blh mengikut jejak langkah beliau insyaAllah. sedekah adalah ibadah yg ajaib kalau kena dgn caranya. yg penting kena fhm konsep sedekah. sedekah niat krn Allah, kpd org yg betul cara yg betul n tentuny sedekah bnda yg baik. salah satu cara nak fhm konsep sedekah boleh baca kt buku Ajaibnya Sedekah. semakin sedekah semakin kaya oleh Muhammad Muhyidin. terbitan pts millenia. sangat2 membantu. alhamdulilah tq 🙂

Pendapat anda?