Percuma – Muat Turun Rahsia RM5,000 Dengan Blogging

October 31, 2011 — Penulis:

Kategori: Online

Mereka berusaha keras selama 1 bulan untuk menyiapkan sebuah laporan yang akan menunjukkan langkah demi langkah, bagaimana mereka sendiri mengubah pendapatan blog, daripada RM0 menjadi RM5,000 sebulan.

blog-key

Dahulunya, ia adalah sebuah rahsia yang disimpan rapi kebanyakan blogger-blogger tempatan. Kerana dikhuatiri akan menyekat pendapatan mereka sekiranya rahsia-rahsia ini terbongkar.

Tetapi pada 31 Oktober 2011, rahsia-rahsia itu akan dibongkarkan satu demi satu. Tim Majalah Niaga akan memberikan kepada para pembaca sebuah laporan. Laporan yang akan membongkarkan satu demi satu lubuk emas, untuk menjana pendapatan lumayan…

Menerusi aktiviti blogging.

Ia adalah berdasarkan pengalaman tim ini sendiri dalam membangunkan blog Majalah Niaga. Kemudian menjadikan ia sebagai sebuah aset yang dapat memberikan pendapatan dan pulangan sehingga 5 kali ganda setiap bulan.

5 Sebab Kita Perlu Memiliki Laporan Ini

Bagi para pembaca blog Majalah Niaga yang tertanya-tanya, sama ada laporan ini wajar dimiliki atau sebaliknya. Di sini kami sediakan 5 sebab kenapa kita perlu memiliki laporan yang diberi nama ‘Kajian Kes Blog Majalah Niaga’ hari ini juga sebelum ia ditutup.

 1. Perkongsian cara buat duit dengan blog berdasarkan pengalaman kami hampir 12 bulan membangunkan blog Majalah Niaga.
 2. Ilmu berbentuk praktikal. Baca dan ikut langkah demi langkah. Kemudian kita akan memperoleh hasil yang sama.
 3. Perkongsian mengenai elemen-elemen penting untuk menjadikan blog sebagai aset jangka masa panjang. Yang akan memberikan pulangan lumayan berkali-kali ganda, untuk tempoh bertahun-tahun lamanya.
 4. Bagaimana proses sebenar penjenamaan blog berlaku. Serta bagaimana untuk mewujudkan komuniti pembaca yang sentiasa menyokong b;pg Majalah Niaga.
 5. Strategi-strategi kami menjana pendapatan lumayan dengan blog Majalah Niaga berkali-kali. Tanpa perlu merayu pada rakan joint venture atau pihak pengiklan.

Setiap satu daripada perkongsian kami bertujuan untuk membantu tuan dan cikpuan memahami dengan lebih jelas, cara sebenar untuk buat duit dengan blog.

Dengan membaca laporan ini, kita akan dapat mula menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM100 pertama dengan blog bermula 30 hari dari sekarang.

Terhad Untuk 300 Orang Pertama Sahaja

Laporan ‘Kajian Kes Blog Majalah Niaga’ ini akan diberikan secara PERCUMA.

Supaya kita sama-sama dapat memanfaatkannya. Kemudian menyebarkan ilmu baik ini kepada rakan-rakan yang lain. Agar kita boleh tumpang nilai pahala apabila berkongsi sesuatu ilmu yang bermanfaat, yakni ilmu yang dapat meningkatkan taraf kehidupan orang lain.

Kaver

Tetapi tawaran percuma ini dihadkan kepada 300 orang pertama sahaja.

Apabila kuota 300 orang dicapai. Maka laporan ini akan ditutup buat selama-lamanya. Justeru itu, ambil peluang keemasan ini untuk muat turun laporan percuma sekarang juga.

Klik pada pautan di bawah untuk muat turun segera.

PERCUMA – Muat Turun Laporan ‘Kajian Kes Blog Majalah Niaga’

Selepas 300 orang muat turun laporan ini, maka lubuk rahsia buat duit dengan blog akan disembunyikan semula dan kami tidak dapat janji untuk memberikan laporan ini secara percuma semula.

Berkemungkinan besar ia akan dijual dengan harga RM77 ke atas. Oleh itu, dapatkannya secara percuma hari ini.

PERCUMA – Muat Turun Laporan ‘Kajian Kes Blog Majalah Niaga’


Tags: , , , , , ,

Komen (4)

 1. Alhamdulillah, lepas dapat jer email pagi tadi terus dwld.
  Daripada pembacaan awal memang ianya mengajar kita merancang…
  Rancang ke arah menghasilkan blog yang dapat memberi pendapatan kepada kita.

  Belajar tanpa tok guru mungkin bagus bagi sesetengah orang, tapi kalau rasa masih tidak mampu faham jangan segan-segan sertai sahaja seminar yang akan mereka buat nanti.

  1. Ya, terima kasih kerana memuat turun. Perancangan awal amat penting supaya kita sentiasa berada dalam landasan yang betul (still on track). Bergantung pada individu sama ada ingin mempelajarinya sendiri atau menyertai seminar. 🙂

 2. Garapan yang mantap dan perkongsian solusi hebat. Rumusan dan tips berguna buat blogger tempatan. Kejayaan yang dikongsi tidak terhenti di sini. Insya-Allah ‘bunga-bunga keikhlasan’ akan dibayar setimpalnya. Kesabaran dan kejituan matlamat bakal memberi impak terbesar dalam noktah transformasi.

 3. Kecewa betul saya baru jumpe majalah niaga ni tahun 2015. Harap dapat la link download untuk Laporan ini lagi. Bagi saya relevan lagi ni untuk saya baca dan hadam. Boleh kah Tuan Hasbul?

Pendapat anda?