Mega Hartanah Bumiputera – Jutawan Hartanah Bongkar Rahsia Kekayaan Rumah

November 14, 2012 — Penulis:

Kategori: Berita Bisnes

5 kepala dan pakar pelaburan hartanah bersedia untuk berkongsi ilmu yang sekian lama disorokkan daripada umum.

Seminar Mega Hartanah Bumiputera

Mega Hartanah Bumiputera

Itu sedikit sebanyak maklumat yang cuba ditekankan dalam sebuah seminar mega, yang bakal dianjurkan pada 24hb November 2012 (Sabtu) ini.

Ia dinamakan sebagai Seminar Mega Hartanah Bumiputera. Seminar ini menampilkan 5 orang pakar pelaburan hartanah yang berbeza instrumennya iaitu:

Pakar #1 – Tuan Bri

Penaung Kelab Hartawan Hartanah, dan komited untuk membantu lebih ramai insan berbangsa Melayu terus menceburi bidang pelaburan hartanah. Ini perjuangan yang cukup sinonim dengan nama Tuan Bri.

Beliau pakar dalam bidang pelaburan hartanah lelong. Dalam seminar ini beliau akan bongkarkan, tentang bagaimana untuk mengaut keuntungan maksimum menerusi instrumen pelaburan hartanah jenis lelong.

Pakar #2 – Meor Zaidi a.k.a Abang Ensem

Penulis berkredibel dan bersahaja yang cukup popular di blog Majalah Niaga, Tuan Meor Zaidee adalah salah seorang ikon simbolik dalam seminar ini. Beliau akan berkongsi tip serta teknik pelaburan hartanah menerusi strategi sub sale.

Prinsipnya, biar untung kecil-kecilan, asal untung berterusan. Menjana pendapatan pasif setiap bulan adalah fokus perkongsian ilmu daripada individu yang dikenali sebagai Abang Ensem.

Pakar #3 – Mohamad Fauzi Ahmad

Bukan sekadar Presiden Kelab Hartawan Hartanah. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang perbankan. Sehingga kini, beliau membantu orang ramai untuk memiliki aset hartanah menerusi perkhidmatannya sebagai perunding hartanah.

Pakar #4 – Azri Nasruddin

Seorang lagi pelabur hartanah tersembunyi. Tuan Azri Nasruddin merupakan salah seorang tonggak utama dalam Thriller Workshop Hartanah (TWH) anjuran Shah Consultancy Sdn Bhd.

Seorang yang komited dalam dua perkara mulia. Iaitu menimba ilmu dan berkongsi ilmu mengenai pelaburan hartanah. Dalam Seminar Mega Pelaburan Hartanah, beliau bertanggungjawab untuk berkongsi tip dan teknik pelaburan hartanah berdasarkan pengalamannya sendiri.

Pakar #5 – Dr. Shah Razali

Ikon jutawan pelaburan hartanah Malaysia. Dr. Shah Razali adalah individu ‘rujukan utama’ dalam industri menarik kekayaan, menerusi pelaburan hartanah.

Self-made millionaire ini ada resepi kekayaan dan kejayaannya sendiri dalam instrumen pelaburan hartanah. Dalam seminar ini, beliau akan bongkarkan rahsia-rahsia itu.

Semuanya demi memartabatkan bangsa dan agama untuk menjadi seorang pelabur hartanah yang bijak lagi kaya.

Miliki Ilmu Pelaburan Hartanah Gaya Jutawan Sekarang

Pendaftaran Seminar Mega Hartanah Bumiputera adalah terhad. Diskaun sebanyak RM300 diberikan kepada peserta yang awal mendaftarkan diri.

Pendaftaran secara online boleh dilakukan menerusi laman web di bawah:

Daftar Seminar Mega Hartanah Bumiputera (Klik Di Sini)

Rahsia menjadi jutawan hartanah dibongkarkan, pada 24hb November 2012.


Tags: , , , , , ,

Komen (2)

  1. hj mohd fairuz
    March 17, 2014

    assalamualaikum. tuan saya ingin menjemput tuan mengadakan seminar ini di masjid tengku mahkota abdullah rompin pahang. harap dapat memberi jawapan 09 4141131. waktu bekerja. 1. imam aslam yaacob 2. imam hj. mohd fairuz ismail. kami amat berbesar hati atas persetujuan… cadangan 19 april 2014

Pendapat anda?